Logo_Danske

+45 30662466

Vi er klar til at afhente din bil uanset hvor i landet bilen befinder sig. Ring for rådgivning i dag på: 30662466

Vores hovedsæde er i Randers, men dette betyder bestemt ikke, at vi ikke kan afhente lige netop din bil. Vi kører gladelig ud til hele landet, for at afhente vores kunders biler, da vi mener at dette er vigtigt, for at vi kan yde den bedste kundeservice for alle vores kunder. Dette betyder således, at du ikke skal bekymre dig om at få din bil transporteret til autoophug, hvilket ofte kan være besværligt – særligt hvis bilen ikke er i nærheden af Randers.

Vi afhenter alle typer biler til ophug, uanset om det drejer sig om mindre personbiler og varevogne eller store busser og lastbiler.

At vi tilbyder at hente din bil, uanset hvor i landet den befinder sig, gør vi blandt andet også fordi vi mener, at alle skal have mulighed for at få den bedste skrotpræmie for deres bil, og at geografi derfor ikke skal være det, der står i vejen for en god handel.

Udover at vi både står for opkøb og afhentning af din bil, kan vi også tilbyde at afmelde din nummerplade, helt gratis, således at du heller ikke skal bekymre dig om dette, i forbindelse med skrotning af din bil.

Skal din bil skrottes, står vi klar til at give dig en vurdering af din bil samt afhente bilen, uanset hvor i landet den står. Kontakt os på telefon 3066 2466 for en vurdering, eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig med et tilbud på opkøb af bilen.

Husk også at vores telefon er åben hele døgnet, hvis du skal have afhentet din bil.